середу, 7 листопада 2018 р.

Про українських кукареотів

Ось таке я сьогодні знайшов в стрічці новин:
Не зважайте увагу на Джекі Чана в кутку  це я його спеціально там поставив щоб висловити своє ставлення до таких публікацій. Так, дожилися, так звані "патріоти" публікують Зека в себе на сторінці. Наступним в них з'явиться путлер, скоріш за все. А коментарі в них — це жах:

Якась суцільна русня в коментарях. Адекватних коментаторів там ще треба пошукати. Майже у всіх похвали Зеку. Хоча в українських гнид і герої відповідні. Щось забули всі, як той єнакієвський злодій проводив русифікацію України, як здавав національні інтереси московитам (Харківські угоди), як відмовився від руху до НАТО на догоду своїм господарям, а потім і до ЄС. Забули, як нав'язувалося всім українцям "пабєдобєсіє" — подивіться до якого дебілізму дійшло це діло за поребриком. Не пам'ятає ніхто, як всі силові структури були передані під керівництво аґентів з Москви, які їх і знищили. І це далеко не весь список його злодіянь. Більше можна дізнатися в одному з моїх колишніх блоґів:
https://eugene-shpargalo-articles.blogspot.com/2016/12/8.html

Але що із всього вищезгаданого "простий люд" пам'ятає? А нічого. Тільки "долар по 8". І дешеві тарифи. Ніхто не замислюється на чому все те трималося. Та й про що можуть думати ті, хто не бачить далі власного носа. Їм байдуже, що все то трималося на подачках з Москви. Дешеві ресурси плюс грошики "на лапу" Зеку і його банді. А ціна всього цього — це повна здача державних інтересів. Але "доларників по 8" національні і державні інтереси ніколи не хвилювали. Не дивно, що серед таких популярний диктатор Лукашенко — він теж здав суверенітет Білорусі в обмін на московські подачки, завдяки яким можна своїм холопам забезпечити дешеві тарифи. Але чи буде ця шара вічною? Навряд чи, враховуючи кремлівські імперські амбіції, які й не приховувалися.

Все мислення цих кукареотів навіть "хуторянством" не назвеш — бо навіть малий хутір їх не хвилює, лише власне пузо. Того й взяли вони нині в "експерти з тарифів" покидька, який за легкою відмашкою з Москви в один момент згорнув всю євроінтеграцію. Ні, то не було якесь "відкладення до кращих часів", то все було зроблено з метою втягнути Україну в Євразійський союз — нову форму Московської імперії. Але пересічного кукареота таке хвилювали — аби подачок кинули побільше, можна навіть рубликами. Добре, що знайшлися ті, кому не байдуже було майбутнє держави. Ціною великих жертв межигірський хряк був вигнаний. Але його господарі виявилися мстивими...

Дивлячись на все це починаєш краще розуміти нашу історію. Ми не раз втрачали свою державність. Але чому? Нам часто говорять, що це правителі не змогли захистити Україну. Але чи відповідає це дійсності? В 1659 році гетьман Іван Виговський був близький до звільнення України від Московії. Але простий народ під гаслами "не будемо з проклятими католиками жити" прогнав Виговського і запросив московитів. В часи Івана Мазепи народ теж виступив за "царя нашого православного" і забезпечив цим подальшу ліквідацію української державности і закріпачення селян. Протягом 1917-1921 років простий народ не хотів підтримати свій уряд. Так, тодішні політичні діячі не були ідеальними. Так, багато проблем не було вирішено. І що зробили тодішні кукареоти? — Стали бунтувати проти своєї держави і звати на допомогу більшовиків. Гасла "геть Директорію", "геть Петлюру", "геть буржуїв і поміщиків", "владу пролетаріату" охопили голови недалекоглядного люду. Українська Народна Республіка була розбита. Зрадникам більшовики навіть дозволили деякий час погратися в "українізацію". А потім стали винищувати всіх підряд, в тому числі тих, хто їм здав Україну. Мільйони смертей через от таких кукареотів.

І зараз в нас теж така проблема в суспільстві через тих, хто мислить лише про "долар по 8" і "ковбасу по 2,20". Чи зможемо ми хоч на цей раз не повторити старі помилки? Все таки, хочеться сподіватися на краще...

Немає коментарів:

Дописати коментар