вівторок, 30 квітня 2019 р.

Думка більшості не завжди вірна

Коли мені розповідатимуть, що треба поважати думку більшості, я у відповідь буду показувати ось це: 👇
Тут зображені німецькі парламентські вибори 1933 року. Як бачите, перемогу на них здобув один австрійський художник на ім'я Адольф. Чом ви тоді так негативно говорите про Третій Райх ― його ж обрала більшість німецького населення? Більш того, у Гітлера за його правління був доволі високий рейтинг. От вам і вибір більшості.

Хоча, варто зазначити, що тоді в німців були набагато вагоміші причини так проголосувати, ніж в сучасній Україні. Тодішня Німеччина дуже постраждала від Великої депресії. Плюс, необхідно було виплачувати величезні репарації за Першу світову війну. Тому там було зубожіння реальне, а не те що в нас, коли на свята не можливо пройти в супермаркеті через величезну кількість "зубожілих" з великими пакунками там. 

Німці голосували за програму НСДАП, а в нас ― за голограму. Гітлер і компанія кілька років вели свою політичну діяльність. Тому, вони в політиці не були нулями, як наш "слуга народу". Гітлер пропонував своє бачення виведення держави з кризи та позбавлення від несправедливостей Версальського договору. А що ж в нас ― а просто вигнати "злочинну владу", а там буде, що буде.

От такі вам два приклади для порівняння. Правда, німецький вибір більшості можна зрозуміти, а от український ― ні. В першому випадку люди пішли за певною політичною програмою, а в нас за гумористом, який не розбирається в державних питаннях. А ще в нас більшість посадила в президентське крісло того, хто півтора десятиліття принижував все українське. Тому, зрозуміло тепер, який народ бовдур в переважній більшості.

Немає коментарів:

Дописати коментар