понеділок, 22 квітня 2019 р.

Він вам нічого не винен або обіцянки-цяцянки

Ще не було інавгурації нового президента, а той, хто постійно говорить за його, видає ось що:

Ну що, як вам? Тепер Разумков говорить вам те, за що ви раніше посилали тих, кого ви посилали словами "геть, порохобот". А виявляється, що то правда. Війну неможливо завершити швидко, хочете ви того чи ні. Подивіться в інших державах, де такі конфлікти тривають десятиліттями. Згадайте Ізраїль, який вже понад 70 років веде війну з арабами. Так, воєнні дії не такі активні, як 60-70-х роках ХХ століття, але все одно неспокійно в тому регіоні. І ніхто в Ізраїлі не каже "злочинна влада не хоче завершити війну". 

А про тарифи чули? Тепер вам нарешті ясно, що президент їх не встановлює. А ще президент не регулює курс долара, бо за це відповідає Національний Банк України. А ще, виявляється, президент не має повноважень садити за ґрати, бо за це відповідають суди.

Я знаю, що більшість уявляє посаду президента ось так, як на цій картинці: 👇

І в цьому один з наших парадоксів. Народ ніби й хоче щоб була в нас демократія, але щоб президент мав повноваження, як королі в добу абсолютизму. Також, люди хочуть щоб не було корупції і тих, хто бере хабарі, страчували як в Китаї, але разом з цим щоб був серед чиновників родич або знайомий, який міг би все "порішать". Люди хочуть соціального забезпечення, як в скандинавських країнах, але при цьому хочуть найменших податків. І це далеко не всі протиріччя.

Так що чекаємо нових "одкровень" від Зе-команди. Хай скажуть, що смітить в під'їздах, парках, лісах, вулицях не президент ― ото буде відкриття для людей! 😆

Немає коментарів:

Дописати коментар