середу, 24 квітня 2019 р.

Відповідь на заклики "давайте об'єднуватися"


Вже підрахували всі голоси на виборах. Всі з ними погоджуються. Звісно, поважати той вибір я не збираюся. А з якого дива? Тільки тому, що проголосувала більшість. Я писав в попередніх блоґах, що це так собі аргумент. Приймати це одне, поважати ― зовсім інше. Повагу треба заслужити, з чим новообраний президент не справиться.

Але найбільш ідіотськими виглядають останнім часом гасла зе-ботів "давайте об'єднуватися". Ось вам приклад: 👇
Ось цей працівник каналу Г+Г, який роками поливав брудом "злочинну владу", сміє звинувачувати нас. Так, було багато помилок за останні 5 років, але були й досягнення. Але ці медіаповії помічали тільки негатив і доносили його населення. Все заради того, щоб просунути на посаду президента БлаЗЕня. А тепер він говорить нам, що в попередній владі було багато хороших діячів, яких можна залучити до нової команди. Клятий лицемір!

Всіх, хто не хоче брати участь в Зе-проекті цей агітатор називає "інфантильні підлітки із спермотоксикозом". А не пішов би він туди, куди всіх нещодавно посилав Зе! Вашу команду обрали. То беріть і працюйте! Ясно, що до осені від ваших 75% мало що залишиться ― вони зникнуть, як роса на сонці. А на парламентських виборах отримаєте по заслугах. І це буде по-чесному. Самі відповісте за свою некомпетентність. Хм, напевно, того й звуть до себе представників "злочинної влади", щоб на них в разі чого всю вину звалити. Не вийде.

Хтось може сказати, що я розколюю суспільство. А я відповім: "хто б казав". Забули, як ще недавно кричали "вам кінець, порохоботи". Ось я вам нагадаю.
Просили нас не знімати позначки ― ми поставили собі 25%. 

А тепер ви ще розповідаєте, що ми від вас відокремлюємось. Самі це почали ― от і отримуйте. Це ж ви писали, зе-боти:
Тому не лізьте до нас із своєю єдністю. Тим більше з такими гнидами в своїх рядах, як цей: 👇
Вам тоді було смішно? Ну так продовжуйте сміятися, але без нас. Ось вам ще про ту гниду, яка це написала:
http://gostra-pravda.com.ua/separskyi-kholui-zhurnalist-oleksandr-dubinskyi/

Добре про причину таких примиренських закликів написано тут:
Хай звикає до опозиції, яка буде слідкувати за кожним кроком новообраної влади. Ось так: 👇
Як то кажуть, якщо сидіти довго біля річки ― можна побачити, як пропливає труп твого ворога. Так що терпіння нам, однодумці.

Немає коментарів:

Дописати коментар