понеділок, 27 травня 2019 р.

Зе-булінґ або ласкаво просимо до Зеленоросії

Не пройшло й тижня після кенгурації, а в Рівному відбувається затримання учасників акції протесту проти нового "президента". Все в традиціях Скрепостану. Як швидко змінилася держава, хіба не так? Хриплий, звісно, сказав, що він проти таких дій, але вірити йому ― себе не поважати. Я вам нагадаю, що Зек в листопаді 2013 року казав, що аплодує учасникам Євромайдану. Через пару днів відбулася "кривава йолка"... Це так, трохи історії вам.

Та блоґ не про це, а про прибічників Гідранта. Одна з затриманих, Даша Коц, написала йому коментар: 👇
Реакція зе-коментаторів не забарилася: 👇

А ще ображаються на те, що їх називають "зебіли". І це ще не найгірше, що це бидло писало.

Подивіться яких екземплярів там знаходять. Взято із сторінки "Анатолій Штірліц":
А тепер дивимося на коментаторшу, ім'я якої підкреслене:
                                                 👇


Та це ж справжня вата! Але серед горезвісних 73% більшість такі. Ось вам ще для прикладу: 👇

Найкраще описав все це зе-безумство ось цей твіт:
Так, саме це й нагадує. Тупа біомаса накинулася на людину, бо вона вийшла з плакатом проти їхнього хриплого ідола. Варто було написати коментар ― і тони словесного поносу від зе-ботів наповнили соцмережі. Зебіли так схожі на вату, яка готова порвати будь-кого за свого фюрера. А тепер в них з'явився аналог в Україні.

Цікаво, а звідки ж прийшло все це бидло в коментарях. Звісно, є й "ольгинці", але багато з них живуть тут, в Україні. Що про них можна сказати? А згадайте кінець 2013 - початок 2014 року. Скільки тоді фанати Хама писали всякого лайна проти Майдану. Ну пригадайте всі ці "ідітє работать, біздєльнікі", "пічєнькі ґасдєпа", "заґаділі Кієфф", "ані всє праплачєниє", "батя, я стараюсь" і тому подібне. А вони ж нікуди не ділися. Просто принишкли на деякий час. Тепер на хвилі ейфорії вони готові рвати п'яту точку за нового "батю".

Ой правий був Головний Отаман з приводу "українських гнид".

Немає коментарів:

Дописати коментар