понеділок, 20 травня 2019 р.

Доборолась Україна... (думки після кенгурації)

Саме словами Шевченка "Доборолась Україна до самого краю" назву я цей блоґ. Сьогодні сумний день для нашої держави ― обрали блазеня президентом.

От вам і "мудрий нарід" ― обрали президентом того, хто півтора десятиліття насміхався над "тупими хахлами". Ну за це ж на Московії добре платили. То цим голосуванням 73% типу погодились з ним? Звісно ж погодилися, нешановні зе-фанати. Чи може називати вас "зеленороси"? Гріш вам ціна, якщо ви обрали це своїм президентом: 👇

Тепер посміємося... І з нас посміються на міжнародній арені. Тепер зрозуміло, що "мудрий український народ" ― це вигадка.
Готуйтеся до появи нових сумних пісень "про трагічну долю народу", правда в жодній з них не згадають в чому ж  справжня причина тих бід. 

Перші тривожні нотки були тоді, коли публікували соцопитування про те, що в Україні 58% позитивно ставиться до Московщини. Я до виборів вважав ці дані перебільшенням. Тепер в них не сумніваюся. А от ще трохи свіжої соціології:
https://www.uaportal.com/ukr/news/ukraintsi-jdut-na-zdachu-suverenitetu-putinu-gnityuchi-pidsumki-opituvannya.htm?fbclid=IwAR3L2XfBt4mVU1mvWwFRnymZ1M5k20bZ9v6rexT2_V4bwykfxfLjaQkL28M

Сто років тому народ всадив ножа в спину українській державності заради маячні "дєдушки лєніна" про "пролетарську солідарність", "грабуй буржуїв і куркулів" та інші вигадки. В наші часи зрадили державу за байки про "долар по 8", "зарплата 4000 баксів", "посадити всіх корупціонерів". Перші дорого заплатили за свій вибір. А як будемо розплачуватися за помилку ми?

Таке відчуття, наче знову опинився в 2010 році. Знову антиукраїнський президент, а українофоби вже не ховаються. Ось як відзначили прихід Зе у Харкові: 👇
А от що було в Києві: 👇
Вигнані риги повертаються в Україну. Реванш йде повним ходом ― дякуйте глядачам екрана.

Найкраще описано все це безумство, що відбувається в наші часи, тут:   👇
Бо, бачте, більшість "втомилася від війни", а також від "зубожіння". Від якої ще війни? Від тої, що була локалізована "злочинною владою" далеко на сході щоб більшість України її не відчувала. Так від чого ж вони "потомилися"? Напевно, втома настала від бухання пива по генделиках ― от і піднявся народ проти "злочинної влади". А про "зубожіння" найчастіше можна було почути в публікаціях, написаних з новеньких смартфонів. Якесь таке "зубожіння". 

Такі от мої думки про те, що відбувається зараз. Не знаю, чого чекати в майбутньому, але на хороше я вже не сподіваюся...

Немає коментарів:

Дописати коментар