вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Про так зване "різноманіття альтернатив" для держави

Коли в наш час всякі нитики розповідають про "неправильний зовнішьополітичний вибір України", хочеться відповісти їм так:
Подерев'янський, як завжди, коротко і ясно. І доступною простому народу мовою. 

А тих, кому це треба сказати, зараз чимало розвелося в Україні. Все їм "не так". На їхню думку, в нас 5 років тому було безліч варіантів. Насправді — лише два. Або європейський вибір або "русский мир". Є, правда, ще любителі так званого "власного шляху", тобто ні сюди і ні туди. В сучасному світі яскравий приклад останнього — це Північна Корея. Цікаво, чи погодилися б прибічники "третього варіанту" на життя як в КНДР? Не думаю що вони б погодилися землю гризти заради подібного.

Але повернемося до того, що було на початку, до вибору між західним шляхом і участю в черговому імперському проекті Москви. Наше щастя, що багато хто зрозумів, що це і є той вибір за Подерев'янським — між морозивом і лайном. Хоч любителів останнього в Україні немало, більшість, а що найголовніше — активна частина населення, зрозуміла в чому справа і не допустила нового втягування нашої держави у всякі імперські проекти.

Немає коментарів:

Дописати коментар