пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Невеликі міркування з приводу президентських виборів у США

Сьогодні знайшов ось такий скріншот я:
Як розумієте, присвячений виборам в США. Нинішнім і минулим. Вірно там все підмічено, звісно. Вирішив і я висловити деякі розмірковування з цього приводу. Почав писати про одне, а потім міркування перейшли в дещо іншу площину. Так часто буває. Хіба не так?

Ось сама публікація на моїй сторінці в Google+:
Повністю переглянути можна її за посиланням:

Ось сам текст:
А й справді, так і було під час виборів 2008 року. Звісно, жаль, що не Маккейн став тоді президентом. Але все таки протягом 2009-2012 років Барак Обама і Гілларі Клінтон проводили політику "перезавантаження" відносин із Московією. Фактично - умиротворення агресора. От тоді кремлівський фюрер, напевно, повірив у власну безкарність. Півроку після вторгнення в Грузію - а тут Захід проявляє слабкість. Держсекретар Клінтон і балакуча коняка Лаврун весело посміхаються один одному.
А потім подібна ситуація була на виборах в США 2012 року. Тоді на Московії говорили подібні речі, тільки замість Джона Маккейна став Мітт Ромні. Останній, до речі, був рішуче налаштований проти Москви. І знову переміг Обама...
Взагалі, Б.Х.Обама чимось нагадує Джиммі Картера, який був президентом в 1977-1981 роках. Непогано діяв у внутрішній політиці, але зовнішньополітична діяльність була провальною. Намагаючись продовжувати політику "розрядки" з СРСР він тільки посилив ворога. Тільки після вторгнення до Афганістану почали приймати санкції. Але Картера це не врятувало - на виборах переміг більш рішучий Рональд Рейган. А що було далі - всі знають з історії холодної війни.

От така в мене думка з приводу всього цього.

Немає коментарів:

Дописати коментар